Bienvenid@ a MAXBOT DIDACTIC!

ILLA PROHIBIDA - CATALÀ

24.95 € (IVA incluido)
 Entrega: 24/48 horas
Ref: BGILLA
8436017220889

L'Illa Prohibida és un joc cooperatiu de l'any 2010 dissenyat per Matt Leacock, anomenat autor de tots els jocs de l'univers Pandemic. A L'Illa Prohibida, els jugadors hauran de treballar junts per salvar tots els tresors de l'illa, abans que s'enfonsi! Cada jugador pren el paper d'un aventurer (pilot, explorador, enginyer, etc.) i ha de fer servir el seu poder especial per ajudar el seu equip. Aquest joc es guanya quan els jugadors han agafat els quatre tresors, van a la pista d'aterratge i escapen amb helicòpter.
 
L'Illa Prohibida incideix en les habilitats de comunicació i de treball en equip. Només els aventurers més valents es podran coordinar amb els companys per salvar tots els tresors. L'illa s'enfonsa, però cal salvar els quatre tresors: La Pedra de la Terra, El Cristall del Foc, L'Estàtua del Vent i El Calze de l'Oceà. Per preparar el joc cal construir un tauler remenat les llosetes i col·locant-les cara amunt en forma de creu. A cada torn, els jugadors poden fer tres de les següents accions: moure's pel tauler, assegurar que llosetes que s'enfonsen estan segures (i no es perden del tot), donar una carta de tresor a un company que està a la mateixa lloseta o lliurar 4 cartes de tresor per poder salvar un dels quatre tresors. A continuació, el jugador roba cartes del mall de tresors. Per acabar el torn, els jugadors adopten el rol de l'illa, consultant el marcador de les aigües, que indica el nivell de l'aigua, i quantes cartes haurien d'agafar del mall. Els llocs indicats en aquestes cartes s'enfonsen (es dona la volta de la lloseta) o si ja estan enfonsats es perden del tot.
 
Si un jugador està en una de les llosetes que es perd del tot i no pot nedar una lloseta adjacent, tots perden la partida. Cal assegurar que les llosetes dels tresors no es perden, perquè si cal retirar una lloseta que té un tresor al costat, no es pot recuperar aquest tresor i es perd la partida. Aquest joc provoca molta comunicació entre els jugadors. Cal fer plans plegats i arribar a decisions acordades. Cada jugador té poders especials i els ha de fer servir per poder ajudar els seus companys a salvar els tresors. Amb la pujada contínua d'aigua, els jugadors sentiran la pressió de la urgència i hauran d'analitzar bé la situació per trobar una solució. Com que és un joc cooperatiu, tots han d'estar compromesos perquè la partida surti bé fins al final. Com que el tauler sempre canvia segons on estan col·locades les llosetes, aquest joc té molt alta re-jugabilitat. I quan el teu grup d'aventurers ja porten un parell de partides, podeu ajustar el nivell de dificultat del joc a normal, elit, o llegendari. A L'Illa Prohibida o tots guanyen o tots perden!
 
L'Illa Prohibida és una de les millors portes d'entrada a un joc cooperatiu. Xiquets a partir dels 10 anys poden descobrir la diversió de treballar en equip per complir la missió de salvar els tresors de l'Illa.

NÚMERO DE JUGADORS De 2 a 4 jugadors
TEMPS DE JOC 30 minuts
EDAT RECOMANADA +10
IDIOMA Català

  • Se el primero en opinar sobre este producto

ESCRIBE TU OPINIÓN

¿Cómo calificas este producto? *

  1 estrella 2 estrellas 3 estrellas 4 estrellas 5 estrellas
Calidad
Presentación
Precio